Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Núria Vives Art

Pintura i il·lustració infantil

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

LES AVENTURES DE LA FAMÍLIA ISHANTIM

A partir d'un relat tradicional africà, “Per què els hipopòtams viuen dins l'aigua”, he escrit una sèrie de deu contes que tenen per protagonistes principals l'Ishantim i la seva família d'hipopòtams. El primer dels contes ja està gairebé acabat. Aquí teniu algunes imatges del procés creatiu.

Després d'escriure un conte, la primera feina consisteix a pensar l'storyboard, és a dir, fer esbossos en miniatura per estudiar la composició i distribució del text i de les imatges. Serveix també per analitzar el ritme que té el relat durant les 20 o 24 pàgines que acostumen a tenir els contes il·lustrats.

També cal decidir la paleta bàsica que tindrà el conte, tot i que jo no sóc gens estricte en aquest sentit i, si cal afegir algun altre color, ho faig. En relació a la tècnica, he optat per una tècnica mixta de collage i dibuix manual, amb retoc digital al final. 
Si us agraden els meus contes, us animo a convertir-vos en els meus mecenes! Núria Vives Art
12 Juny 2021