Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Núria Vives Art

Pintura i il·lustració infantil

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total
NIVELL TU DECIDEIXES
Tu mateix decideixes quina és l'aportació que vols fer per contribuir a que l'artista pugui realitzar els seus projectes. Tot ajuda! Al cap d'un any rebràs una obra original d'un valor proporcional a la teva contribució.
0,00 € mensuals
NIVELL BÀSIC
Tot ajuda! Si contribueixes amb dos euros al mes, al cap d'un any rebràs un dibuix original de 10 x 15 cm. (carbonet, llàpis grafit...). És una mida estàndard que podràs emmarcar fàcilment al teu gust.
2,00 € mensuals
NIVELL MÉS COLOR
Tot ajuda! Si contribueixes amb 5 euros al mes, al cap d'un any rebràs un dibuix original de 10 x 15 cm.. Tècnica mixta a color, aquarel·la, acrílic... És una mida estàndard que podràs emmarcar fàcilment al teu gust.
5,00 € mensuals
NIVELL COL·LECCIONISTA
Tot ajuda! Si contribueixes amb deu euros al mes, al cap d'un any rebràs un dibuix original de 20 x 20 cm. (tècnica mixta, aquarel·la, acrílic, pastel....). És una mida estàndard que podràs emmarcar fàcilment al teu gust. (Trobaràs marcs d'Ikea de 23x23 cm. o 32 x 32 cm.)
10,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual